başlıkların bir kavramın ismi şeklinde, bir eylemde mastar eki kullanarak yazılması gerekir.
Örneğin:
"bu akşam nereye gideceğim" değil "akşamları gidilecek yerler" gibi olmalı.
"spor yapma" değil "spor yapmak" şeklinde olmalı.

başlık ; tanımı yapılacak kelimeler dizisi şeklinde olmalıdır, sonuna nokta konulmamalıdır.

entryler içinse;
-herhangi bir başlığı tanımlamalı
- 'alıntı' yapılabilir (örn bir başlığı tanımlamak için birinin söylediği bir sözü yazıp bkz atılabilir)
- ' bkz ' yapılabilir.

başlığın altına yorum yapar gibi güzel yazı, aynen benim de , mükemmel, tarzı sözler yazılmamalı, onun yerine
((bkz:komik)) ((bkz:mükemmelll)) şeklinde yorum yapılablir.

Bkz ile gbkz arasında farklar vardır. Eğer özellikle başka bir başlığa yönlendirmek istiyorsanız “bkz” ; kurduğunuz cümle içinde kullandığınız kelimelerin anlamını (terimler gibi) göstermek için “gbkz” kullanmalısınız.


yazım hatası yapmamaya özen gösterilmelidir. sonuçta burası bilgi platformu, özel mesajlaşma alanınız değil :)

başlık açılmadan önce arama kısmından başlık açılmış mı veya konuyla ilgili başka başlıklar var mı diye kontrol edilmelidir. Aksi takdirde başlığınız taşınabilir veya silinebilir. Bu da size eksi puan olarak geri dönebilir :):

Burada video ile sözlük kullanımını kısaca anlattık. yakın zamanda büyük bir güncelleme gelecek ve sitedeki değişimleri tekrar sizlere açıklayacağız.
video



google play dişçi sözlük uygulaması indirme linki : Dişçi Sözlük Uygulaması

İos için malesef şu an uygulamamız yok fakat aşağıdaki adımları uygulayarak, ana ekrana simge ekleyip çok basit bir şekilde aynı uygulama gibi kullanabilirsiniz

1- görsel


2- görsel


3- görsel


4- görsel
Bol kelime bilgisi gerektiren bir sınavdı. Paragraflar uzun ve zordu.Ama kelime bilgisiyle çevirerek yapılabilecek şekildeydi. Sonuçlar 3hafta sonra açıklanacak diyorlar.İnşallah hepimiz geçeriz
Öğrencilerini olabilecek bütün zor şartlara hazırlayan diş hekimliği fakültesidir. Buradan mezun olduğunuzda alet edevatsızda bir şekilde işleri halledebilirsiniz
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık diş hekimiyim.Piyasadaki belli başlı kliniklerin aşırı bir şekilde şubeleşme politikası izlediğini adım başı her yere klinik açma sevdasına düştüklerini gözlemliyorum.Ben bu durumu doyumsuzluk,aç gözlülük olarak algılıyorum.Meslektaşlarımız ileride hak ettiklerinin altında ücretlerle çalışmaya mecbur kalmalarıdan endişeliyim.Keşke bir kota olsa da mesleğimiz küçük bir grubun tekeline girmese.Sizin düşünceleriniz nedir acaba ben mi paranoya yapıyorum bilemiyorum gerçekten.
sürünsek bile fakültemizde sürünüyorduk şimdi ne yaptığımızı da anlamıyoruz dedirten eylem
Dişte uzmanlık sınavında yeterli puana sahip olmanın yanı sıra pskolojik rahatsızlıklardan muzdarip olması beklenilen kişidir.
Zorlu teorik ve pratik eğitimi sonucunda iyi diş hekimleri yetiştirmeye çalışan fakültedir. Bu kadar çok fakültenin arasinda en ön sıralarda olmaya devam etmektedir. Mezunlarının diş hekimliği yapmaya başladıktan sonra ne kadar çok şey öğrendiğini anlayacakları güzel fakültedir.
henüz 2.turu atamadığı için öyle diyordur büyük ihtimal, 3.tur bittiğinde bi baktım kanka slaytlara cümlesini kuracak kişidir aynı zamanda
Piyasada birçok kaynak kitap bulunmakta. Bu yüzden dus çalışmaya yeni başlayacaklar için kaynak kitap seçimi zor olabilmekte. Bu konuda tecrübeli olan değerli yazarlardan, uzmanlık sınavına hazırlanmaya yeni başlayan veya başlayacak olan yazarlara tavsiyelerini ve yorumlarını bekliyoruz :)
Diş hekimlerine uzun dönem askerlik çıkma ihtimali nedir çevrenizde gidenler varsa bilgi verebilirmisiniz
muayene sonrası fiyatı duyan hastaların verdiği ilk tepkilerdendir... bunun akraba versiyonlarıda mevcut olup şark kurnazlığıyla tedavi ücretinde indirim beklentisindeki hezeyan hali:) senelerdir bu kulaklar neler duydu neler yaşadı,şimdiden yenı mezun ya da mesleğin ilk yıllarındaki arkadaşlara sabır ve çelik gibi sinirler temenni ediyorum..altta yorumlarda özelde devlette ya da fakültede hastalardan gelen enterasanlıkları yazında sözlük şenlensin :))